Uitvoerder

Baks Civiel- en Cultuurtechniek | Borculo | fulltime

Ik heb interesse

In het kort

Dit heb jij

 • Jij denkt mee en komt met verbeteringen!
 • Je staat middenin het team en kan inhoudelijk op ieder niveau schakelen. 
 • Nieuwe dingen proberen, kansen pakken, daar word je blij van!
 • Je hebt affiniteit met de natuur en/of de agrarische sector
 • Makkelijk in de omgang en flexibel, dat typeert jou!

Wat krijg je?

 • Een hecht, betrokken en professioneel team. We doen het samen bij Baks!
 • Ruimte, vrijheid, inbreng in een sterk groeiende organisatie
 • 29 vrije dagen (CAO Groen, Grond en Infrastructuur)
 • Telefoon, laptop en bedrijfsauto ter beschikking
 • Wij gaan voor continuïteit, bij ons ligt er een vast contract voor je klaar

Onze collega's vertellen

Team Baks Civiel- en Cultuurtechniek

 • tom-krajenbrink
 • rob-baks-civiel-cultuurtechniek
 • “Ik ben graag bezig met uitdagingen op meerdere vlakken. Van de aanleg van nieuwe wegen tot rioolstelsels en de ontwikkeling van nieuw natuurgebied met recreatieve voorzieningen. Het is mooi om achteraf te zien wat we met elkaar bij Baks hebben gerealiseerd!”

  Richard Teunissen

 • “Als projectbegeleider ben ik een spin in het web. Ik kom op heel veel verschillende plaatsen door de diversiteit aan projecten. En door de middelgrote organisatie ben ik ook veel buiten, zit ik in bouwteams, helpen we elkaar en maken we het werk echt samen.”

   

  Wouter Lintsen

 • “Regelmatig hebben we bij vooral grote natuurprojecten met nieuwe uitdagingen te maken. Die ga ik graag aan. We zijn aanpakkers die naar oplossingen zoeken en bewijzen keer op keer dat we het kunnen. Met een mooi resultaat en naar tevredenheid van de opdrachtgever. Daar doe je het voor!”

   

  Erwin Leuverink

 • “Wat Baks typeert zijn de korte lijnen en de familiaire sfeer. Ik geef mijn medewerkers veel ruimte om te innoveren en zelf te komen met ideeën. Ondernemerschap staat hier centraal.”

  Tom Krajenbrink

 • “We kunnen als relatief klein bedrijf samen grote bergen verzetten. Baks maakt met de diversiteit in projecten de wereld wat mooier en duurzamer. Daar draag ik graag aan bij!”

  Leon Hulshof

 • “Bij Baks ben je met grote, onderscheidende projecten bezig. Landschapsprojecten die echt zichtbaar zijn, nu en in de toekomst. De ontwikkeling is mooi om te zien. Onze mentaliteit is dat we continu nieuwe dingen proberen. Je bedenkt iets en als het dan mooi uitpakt, levert dat veel plezier op!”

  Rob Hietbrink

Dit wordt jouw baan

Vind jij een mooie, duurzame leefomgeving ook belangrijk? Kom dan bij Baks werken. Want met jouw functie als uitvoerder kom je op de mooiste en meest diverse plekken. Je kunt maar zo ingezet worden in een natuurgebied in Oost-Nederland. Samen met het team zorg je voor natuurherstel, waterberging en recreatieve voorzieningen. Niets is bij Baks te gek. Of je wordt ingezet in een nieuwbouwwijk, voor het aanleggen van nieuwe wegen of het slopen van een oude schuur in het buitengebied. Alles kan.

Diverse opdrachtgevers
Naast een grote diversiteit aan projecten, van standaard tot specialistisch, ben jij het aanspreekpunt voor het team en tegelijkertijd voor opdrachtgevers, gebruikers. Ook die zijn divers. Van een woningeigenaar tot leverancier, onderaannemer of agrariër.

Sleutelfunctie
Je hebt als uitvoerder dan ook een brede sleutelfunctie. Een belangrijke coördinerende rol op het gebied van logistiek, planning, kwaliteit, budget en inzet van personeel. Multitasken is jou toevertrouwd. Je staat er uiteraard niet alleen voor, want bij Baks doen jullie het werk samen. Wat dacht je van projecten als de natuurlijke inrichting van het Reggedal in Enter, groot grondverzet werkzaamheden aan rivier de Vecht en natuurherstel in de Zunasche Heide?

Ruimte
Bij Baks krijg je ruimte en verantwoordelijkheid en kun je meedenken over investeringen en verbetervoorstellen. En dit alles in een open, hecht team, met mensen waarmee je kunt lachen en waarvan je kunt leren.

Word jij binnenkort dé collega van Tom, Leon, Richard, Wouter, Erwin & Rob?

Wat hebben wij te bieden?

 

 • Opleidingsbudget, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen
 • Een prima pensioenregeling
 • 8% vakantiegeld
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng, want dat waarderen wij enorm
 • De kans om te groeien, in een richting die jij zelf meebepaalt
 • Flexibele werktijden
 • Werken bij een stabiel familiebedrijf, met een gezonde groeiambitie 

Over jou

Het ene moment loopt alles perfect volgens plan, het volgende moment komt er een kink in de kabel, moet je de planning aanpassen en heb je niet de juiste mensen beschikbaar. Als uitvoerder blijf jij rustig. Jij zorgt dat alles weer op de rit komt.

Je weet overzicht te bewaren, kunt prioriteiten stellen en hebt altijd wel een oplossing voor een probleem. Daarbij zie je geen detail over het hoofd. Je bent iemand die afwisseling nodig heeft in projecten. Soms heb je te maken met een standaard infraproject, dan weer een groot project voor aanleg van een natuurgebied. Projecten ook waar vaak niet duidelijk is waar het naartoe gaat. Waar je met nieuwe dingen te maken hebt. Dit daagt je uit! Want je wilt je blijven ontwikkelen.

Je bent een echte teamplayer die graag opereert in een hecht team. Je weet het maximale uit je mensen te halen, samenspel is belangrijk.
We doen het immers samen bij Baks. Iemand die kennis van zaken heeft, meedenkt, en met verbeterpunten komt.

Jij zet net die stap extra voor een goed resultaat én een tevreden klant!

De Baks Groep in cijfers

 • 200

  medewerkers

  ambitieus, innovatief, kwaliteit, ondernemerschap, samenwerken
 • 50

  projecten civiel- en cultuurtechniek

  15 grote werken en ± 40 kleinere werken
 • 1955

  oprichtingsjaar

  door de heer A.J. Baks

Dit wordt jouw dag!

Baks dé innovatieve werkgever met de mooiste civiel- en cultuurtechnische werken

Bij Baks Civiel- en Cultuurtechniek werken we dagelijks aan een een duurzamere (leef)omgeving. We hebben kennis van de aanleg en onderhoud van natuur en infra en jarenlange ervaring. Onze focus ligt op het vinden van de best mogelijke oplossingen voor klanten.
Klanten met wie we bij voorkeur een langetermijnrelatie aangaan. Dat levert ons bijzonder werk op waarbij geen uitdaging ons te gek is.

Ons team bestaat uit gedreven vakmensen met affiniteit voor natuur en/of de agrarische sector. Onze kracht is onze werkwijze. We gaan net een stap verder voor een tevreden opdrachtgever. We streven ernaar meer te doen dan verwacht.

We gaan uitdagingen aan om onszelf en de organisatie te ontwikkelen. Onze korte lijnen, de persoonlijke sfeer met ruimte voor eigen inbreng en het daadwerkelijk samen klaren van de klus dragen bij aan de kwaliteit van de door ons uitgevoerde projecten.

Onderdeel van Baks Groep
Baks Groep is met vijf verschillende bedrijven een internationale, toonaangevende speler in de agro- en foodsector. Begonnen als eenmansbedrijf in 1955, is Baks Groep uitgegroeid tot een veelzijdig familiebedrijf waar nu ruim 200 gepassioneerde collega’s werkzaam zijn. Daarmee biedt Baks Groep totaaloplossingen op het gebied van productie, verkoop en (logistieke) dienstverlening voor de agro- en foodindustrie.

Wanneer je bij ons solliciteert

Selectie

Tom Krajenbrink, “aanvoerder” Baks Civiel- en Cultuurtechniek, bekijkt of we matchen.

Telefonisch kennismaken

Tom Krajenbrink, geeft je een belletje om zo voor het eerst kennis te maken.

In gesprek

Klikte onze telefonische kennismaking? Dan plannen we graag een gesprek in!

Is er een match?

Alle neuzen dezelfde kant op? Top!
Nadat we elkaar nog even telefonisch hebben gesproken om de nodige gegevens uit te wisselen, ontvang je ons aanbod.

Starten maar!

Ben je akkoord?
Super, we gaan aan de slag.

Vragen over deze vacature?

tom-krajenbrink

Tom Krajenbrink

Baks Civiel- en Cultuurtechniek

Vul je gegevens in

Motivatiebrief & cv ? Graag, maar hoeft niet! Wij nemen contact met je op om vrijblijvend kennis te maken.

   

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Nee bedankt!

  Baks Groep
  Borculo