Kort samengevat

Dit krijg je

 • Een zeldzame salesfunctie: zelf je werk indelen, sparringpartner zijn voor mediabedrijven en overheden, geen platte sales.
 • Heel Nederland als werkgebied. En de kans om op termijn opdrachtgevers van over de grens aan te trekken.
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en ambitie.
 • Een leaseauto, laptop, telefoon, pensioenregeling, diverse opleidingsmogelijkheden en 28 vakantiedagen (met opbouw tot meer). 

Dit heb je

 • HBO niveau (niet per sé het diploma dus, maar in ieder geval het niveau).
 • Sales inhoud. Jouw gesprekspartners verwachten een sparringspartner met de nodige ervaring.
 • Feeling met IT en een neus voor commerciële kansen.
 • Zin om voor de lange termijn mee te bouwen aan onze state of the art dienstverlening die nationaal en internationaal bekend is.

Jij als sparringspartner

Verwacht geen eindeloze bellijsten. En ‘40% is koude acquisitie‘. Veel van je acquisitie is lauw en zelfs warm. Relatiebeheer. Bekende opdrachtgevers bij wie je new business weet te realiseren. Of prospects die ons al kennen. Want we hebben een naam binnen onze branche. Een goede naam. We richten ons op mediabedrijven, en vooral de overheid. Van lokaal, tot internationaal. Geert, je collega-accountmanager, focust zich op België. En jij bent er voor heel Nederland. Je zit met adviseurs en griffiers van gemeentes om tafel, aan wie we rechtstreeks onze dienstverlening leveren. Of met zogeheten ‘integrators’: AV-bedrijven die ons inschakelen om de video-tooling voor bijvoorbeeld een raadzaal te verzorgen.

We hebben geen uitgekauwde sales-methode. Het is aan jou om nieuwe business binnen te halen. Hoe: dat bepaal je grotendeels zelf. Bijvoorbeeld door samen met je collega’s van sales support hun data onder de loep te nemen. Zodat je weet hoe onze opdrachtgevers onze tools gebruiken. En waar er kansen liggen. Of door met je collega’s van R&D te kijken welke nieuwe features er aan zitten te komen voor onze zelfgemaakte software. Zodat je die op de volgende beurs in je nieuwe demo kunt laten zien.

Je hoeft geen IT-bolleboos te zijn. Daarvan hebben we er al genoeg. Maar we willen je wel zelfstandig los kunnen laten op de Nederlandse markt. Je hebt dus ‘sales inhoud’. Jouw gesprekspartners verwachten namelijk een sparringspartner met de nodige ervaring. Heb je wel eens aan overheids-tenders meegewerkt? Dat gaat je helpen. En anders leren wij het je. Bang dat je na een paar jaar raakt uitgekeken op onze Nederlandse markt? Vrees niet: wat ons betreft blijf je lang genoeg bij ons om je werkgebied uit te breiden tot buiten onze landsgrenzen.

 

Ik wil solliciteren

 

”Je bepaalt een hoop zelf. Wil je een nieuwe mailing de deur uit doen aan jouw prospects? Prima, stap op onze marketeer af en regel het maar.”

– Amber Kamermans, Sales manager –

 

Dit kun je alleen bij óns krijgen

 • Interessante opdrachtgevers

  zoals mediabedrijven, gemeenten, en De Tweede Kamer
 • De Nederlandse markt alleen voor jou:

  je collega Geert focust zich op België, jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor Nederland.
 • Innovatieve broadcast en conference tools

  om je tanden in te zetten en onze opdrachtgevers de mooiste oplossingen mee te bieden.

Over ons

Inmiddels 30 jaar alweer. Zolang hebben wij ervaring in het opnemen, archiveren, doorzoekbaar en beschikbaar maken van audio en video. Doetinchem is onze thuisbasis. We zijn trots op onze unieke state-of-the-art producten, die we leveren aan Europese organisaties, nationale parlementen, omroepen en gemeentes. Denk aan tools voor videoconferencing, livestreaming, web publishing van video on demand: the list goes on.

We zijn dus een innovatieve club. Altijd bezig met de groei van onze producten. Behalve dat we een innovatieve club zijn, zijn we vooral ook een hechte club. Met ongeveer 30 collega’s klein van stuk, maar groots in hoe we oog hebben voor elkaar. En voor de ander klaar staan als hij of zij hulp nodig heeft. We zijn dan misschien wel een stelletje techies, maar we zijn vooral een club enthousiaste mensen die samen iets moois willen maken.

Wanneer je solliciteert

Denia belt

Denia, onze office manager, belt je voor een paar korte vragen.

1e gesprek (met Shanna en Amber)

Shanna is onze CEO. En Amber dus onze sales manager. Je ziet beide in het 1e gesprek. We houden niet van ‘de directeur’ of ‘manager’ in ‘het laatste gesprek’. We zeiden het al: we houden het graag laagdrempelig.

2e gesprek (ook weer met Shanna en Amber)

Inderdaad: dezelfde gezichten. En toch een ander gesprek. We kennen elkaar inmiddels een beetje. Nu gaan we samen de diepte in. Dat idee.

Eventueel een assessment

Afhankelijk van de eerdere gesprekken doen we in dit stadium soms ook een assessment.

Aan de slag

Is iedereen nog steeds blij? Top: we bespreken de voorwaarden en wanneer je akkoord bent kun je aan de slag!

Heb je nog vragen?

Amber Kamermans

Sales manager

Solliciteer nu

Alleen je cv is genoeg. Motivatie komen we later op.

  Arbor Media vacatures

  Solliciteer