Waarom zou je bij ons willen werken?

 • Werk in loondienst of als zelfstandige

  Bij ons kun je als gezinshuisouder kiezen voor twee verschillende vormen. Of je komt in loondienst bij het Leger des Heils óf je werkt als zelfstandige binnen onze franchiseformule met gezinshuis.com
 • Krijg goede begeleiding

  Samen met een multi-disciplinair team van professionals, zoals een trajectmanager, gedragswetenschapper en collega gezinshuisouders, overleg je regelmatig over de ontwikkeling van de kinderen.
 • €2.600 tot €3.862 bruto fulltime

  In loondienst valt jouw salaris in schaal 8 van de CAO Jeugdzorg en wordt je ingeschaald op basis van je pedagogische ervaring en opleiding. Plus: 8,3% eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en eventueel een dienstwoning van ons.

Trekken wij je over de streep? 

 • Een cruciale rol in het leven van een kind

  Jouw veilige thuishaven als de doorstart van een verdere toekomst voor jongeren.
 • Maandsalaris volgens de CAO Jeugd

  of een vergoeding voor zelfstandigen.
 • De vrijheid van thuis opvoeden

  De collegialiteit van een goed team. En de zekerheid van een professionele zorgaanbieder. 
 • Werken met passie en impact 

  vanuit het christelijk geloof.

Over ons

Het Leger des Heils gelooft dat iedereen van waarde is en als mens tot recht kan komen. Ook als je leven zo ontwricht is geraakt en je hulp nodig hebt met wonen, financiën, werk, opvoeding of je (geestelijke) gezondheid. Wij zijn er voor de meest kwetsbare mensen in de maatschappij. Door juist in te spelen op alles wat het leven wél de moeite waard maakt en de juiste ondersteuning te bieden, zetten we in op herstel van het gewone leven. Het Leger des Heils gaat dóór waar anderen stoppen. Door mensen nieuwe kansen te bieden met specialistische, praktische en volledige hulp op maat.

In de regio Midden-Nederland werken meer dan 1.600 betaalde zorg- en welzijnsprofessionals. Van jeugdzorgwerker, gedragswetenschapper, verpleegkundige tot groepsbegeleider: het is maar een kleine greep uit al onze functies. Samen met onze ruim 500 vrijwilligers in de regio helpen we  jaarlijks ruim 4.000 mensen. Wil je meer weten? Check dan www.legerdesheils.nl/midden-nederland voor meer algemene informatie.

Meer weten? Laat je horen!

Annemarie Stam

Manager Gezinshuizen

Of contact 

Natasja van der Maat

Manager Gezinshuizen

Leger des Heils Midden-Nederland
Pallas Athenedreef 27
3561 PE Utrecht

Logo-Leger-des-Heils-Midden-Nederland-social-work