Nooit uitgeleerd

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers met de kennis de ze nodig hebben, aan de slag gaan. We zeggen niet voor niets dat we een professionele organisatie zijn met gecertificeerde medewerkers. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers hart voor de zorg hebben. Of je nu op kantoor werkt, of thuis bij de klant zorg levert: we verwachten dat je bevlogen, betrouwbaar én deskundig bent.

BBL-opleiding Kraamzorg

Binnen Arons Zorg leiden wij via de Beroeps Begeleidende Leerweg regelmatig leerling Kraamverzorgenden op. Jaarlijks bieden wij de volgende BBL-opleidingen aan:

· Verzorgende IG (niveau 3, specialisatie kraamzorg)
· Maatwerktraject kraamzorg (bestemd voor gediplomeerden)
· Verzorgende IG met een andere differentiatie
· Brancheopleiding Kraamverzorgende

Interne kandidaten hebben onze voorkeur in het kader van loopbaanplanning.

Informatie over de opleiding
Als je de BBL-opleiding gaat volgen, kom je in dienst van Arons Zorg. Vanaf je eerste werkdag loop je mee met een ervaren kraamverzorgende. Daarnaast ga je een aantal dagen naar school. De duur van de opleiding is afhankelijk van je vooropleiding. De opleiding wordt verzorgd door de Geboortezorg Academie. Meer informatie over de opleidingen kun je vinden op www.geboortezorgacademie.nl.

Leerarbeidsovereenkomst
Gedurende de opleiding heb je een tijdelijke arbeidsovereenkomst die na het afronden van de opleiding wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst. Je ontvangt een leerlingsalaris met een eindejaarsuitkering. Arons Zorg betaalt alle kosten voor de opleiding die je volgt. Na diplomering ontvang je een salaris conform FWG 35, cao geboortezorg.

BBL-opleiding Thuiszorg

Verspreid over het jaar heen bieden wij de volgende BBL-opleidingen aan:

Opleiding verzorgende-IG niveau 3 (versneld)
· Duur opleiding: 2 jaar
· Vereiste vooropleiding: niveau 2 helpende zorg en welzijn

Opleiding verpleegkundige niveau 4 (versneld)
· Duur opleiding: 2,5 jaar
· Vereiste vooropleiding: verzorgende-IG niveau 3

Informatie over de opleiding
Bij het volgen van een BBL-opleiding ben je in dienst van Arons Zorg. Je werkt in de praktijk en volgt daarnaast het theoretische gedeelte van de opleiding aan een Regionaal Opleidings Centrum (ROC) of een ander opleidingsinstituut.

Leerarbeidsovereenkomst
Gedurende de opleiding heb je een tijdelijke leerarbeidsovereenkomst die na het afronden van de opleiding wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst. Je ontvangt een leerling salaris met een eindejaarsuitkering. Arons Zorg betaalt alle kosten voor de opleiding die je volgt.

Zij-instromers

Via het Lefgozerstraject biedt Arons Zorg de mogelijkheid om opgeleid te worden als verzorgende IG.

· Duur traject: 18 maanden
· Ervaring, achtergrond of opleiding in de zorg niet vereist. Wél minimaal 3 jaar werkervaring (op minimaal mbo 3 niveau) en een diploma op mbo 3 niveau of hoger.
· 8 uur per week naar school, de eerste periode twee dagen in de week.
· De opleiding wordt volledig vergoed.

Informatie over de opleiding
Bij het volgen van het lefgozerstraject ben je in dienst van Arons Zorg. Je werkt in de praktijk en volgt daarnaast het theoretische gedeelte van de opleiding bij de opleider Oppstap. Voor meer informatie over deze opleidingsmogelijkheid verwijzen wij je door naar: https://www.lefgozer.nu/

Beroeps opleidende leerweg (BOL) Arons Zorg

Arons Zorg is een erkend opleidingsinstituut voor een aantal opleidingen binnen de zorg, waaronder ook voor BOL-leerlingen. Binnen de afdeling ZVW/WLZ (Verpleging en Verzorging) bieden wij stageplaatsen voor de volgende opleidingen:

· Helpende niveau 2
· Verzorgende IG niveau 3
· Verpleegkundige niveau 4

Binnen de afdeling Kraamzorg bieden wij stageplaatsen voor de volgende opleiding:

· Verzorgende IG niveau 3

Als BOL-leerling bij Arons Zorg ontvang je natuurlijk een passende stagevergoeding.

Zijn er vacatures?

Ieder jaar stellen wij opnieuw vast hoeveel leerlingen we van welk niveau gaan opleiden. Sollicitaties voor opleidingsplaatsen worden alléén in behandeling genomen op het moment dat er een vacature voor een opleidingsplaats openstaat.

Check onze vacatures

Ben jij benieuwd hoe het is om voor een kraamorganisatie te werken? Laat je alvast informeren!

Toch nog vragen?

Marrit Brouwer

Neem contact met ons op!

Arons-Zorg-logo-vacatures-verzorgende-verpleegkundige

persoonlijke aandacht op maat