''Vacatures? Employer branding?

Ggaaaaapp..''

”Veel vacatures zijn zo slaapverwekkend en ouderwetsch dat ik er spontaan haaruitval van krijg. Vandaar dus mijn kapsel. Weet je dat ook meteen. Het is dus mijn missie om daar verandering in te brengen. In die saaie vacatures, sollicitaties en cv’s dan. Met mijn ‘haar’ ben ik best happy.

Ik deel veel tips en inspiratie waarmee je je vacatureteksten omtovert in vacatures die raken. En ik publiceer ook onderzoeken. Ik verpak die onderzoeken in frisse, lekker leesbare rapporten. Ze vinden gretig aftrek onder de duizenden recruiters en HR-professionals in mijn netwerk.

Benieuwd naar mijn tips en tricks? Volg me op LinkedIn. Benieuwd naar die onderzoeken? Die vind je hieronder. Waar wacht je op? Lezen, tjobtjob! 👏🏽👏🏽”

De Werving Draait Door

Alwéér een enquête onder 100+ HR-professionals en recruiters? Nou, ja, maar niet helemaal.

Ditmaal ging ik met 9 van die 100+ de diepte in. In een anoniem telefoongesprek gaven ze hun grootste blunders en mooiste adviezen weg. Lees en leer!

Het rapportDe adviezenbundel

What The Vacature?

”Hoe luidt jouw beste advies voor het maken van een goede vacature?” Deze en 10 andere vragen staan centraal in de enquête onder recruiters en HR-professionals.

Benieuwd naar de enquêteresultaten die viral gingen op LinkedIn toen ze beschikbaar kwamen? Lezen maar!

Het rapportDe adviezenbundel

#VacatureInspiratie

”Als je tekst alleen maar hoort, kun je je daarvan 3 dagen later slechts 10 procent herinneren. Maar als je er beeld bij had gezien, was dat maar liefst gestegen tot 65 procent.”

Een whitepaper met leuke weetjes over tekst en beeld, afgetopt met 5 handige tips om betere vacatures te maken. #VacatureInspiratie dus.

Lees de whitepaper

Klaar om jouw vacatures een facelift te geven?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
  Wil je liever eerst een demo?

  Je krijgt een demo over de TjobTjob-tool (15min), plus de nodige tips om meer uit je vacatures te halen (15min). Alles vrijblijvend.

   

  Plan een demo

  Of neem direct contact op

  Frank van Beek - profielfoto-a

  Frank van Beek

  Vacature-specialist