''Vacatures? Employer branding?

Ggaaaaapp..''

”Veel vacatures zijn zo slaapverwekkend en ouderwetsch dat ik er spontaan haaruitval van krijg. Vandaar dus mijn kapsel. Weet je dat ook meteen. Het is dus mijn missie om daar verandering in te brengen. In die saaie vacatures, sollicitaties en cv’s dan. Met mijn ‘haar’ ben ik best happy.

Ik deel veel tips en inspiratie waarmee je je vacatureteksten omtovert in vacatures die raken. En ik publiceer ook onderzoeken. Ik verpak die onderzoeken in frisse, lekker leesbare rapporten. Ze vinden gretig aftrek onder de duizenden recruiters en HR-professionals in mijn netwerk.

Benieuwd naar mijn tips en tricks? Volg me op LinkedIn. Benieuwd naar die onderzoeken? Die vind je hieronder. Waar wacht je op? Lezen, tjobtjob! 👏🏽👏🏽”

''Wat wil de sollicitant?''

”Hoe zouden bedrijven jou beter kunnen helpen met hun vacature?” Dat was één van de 11 vragen in een enquête over wat werkzoekenden willen.

Het rapport van de enquête ging viral op LinkedIn. En: in de adviezenbundel lees je alle adviezen van de respondenten terug. Benieuwd? Lezen dan!

Het rapportDe adviezenbundel

VacaTuurlijk!

”Wat is volgens jou de grootste dooddoener in een vacature?” Deze, en 10 andere vragen passeren de revue in ‘VacaTuurlijk!’, de enquête onder 100+ recruiters en HR-professionals.

Ook deze enquêteresultaten gingen viral op LinkedIn. Nog niet gelezen? Shame on you!

Het rapportDe adviezenbundel

Klaar om jouw vacatures een facelift te geven?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
  Wil je liever eerst een demo?

  Je krijgt een demo over de TjobTjob-tool (15min), plus de nodige tips om meer uit je vacatures te halen (15min). Alles vrijblijvend.

   

  Plan een demo

  Of neem direct contact op

  Frank van Beek - profielfoto-a

  Frank van Beek

  Vacature-specialist